Soria Dermosor Mycintim Creme Vaginaal 50g

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Verfrissend en kalmerend voor de intieme verzorging.

Calendula officinalis (goudsbloem) bevat salicylzuur, essentiële oliën, flavonoïden (quercetine), carotenoïden, tanninen, bitterstoffen (calendina) en saponinen. Deze stoffen verminderen huidontstekingen en regenereren de huid. Calendula heeft ook helende, antivirale en antimycotische eigenschappen. Calendula kan plaatselijk worden toegepast bij vaginitis, candida, leucorroe en genitale irritatie.

Walnoot of Juglans regia bevat flavonoïden (hyperoside, juglamine, quercetine, kaempferol) en vit. C met vaatbeschermende en weefselherstellende eigenschappen. Walnoot bevat naphthochinone derivaten (juglone) met schimmelwerende, antiseptische en genezende werking. Walnut extract bevat ook tannines (gallus en ellaginezuur) met adstringerende eigenschappen die voorkomen dat micro-organismen zich aan membranen hechten.

De essentiële olie van Tea tree of Melaleuca alternifolia bevat hoofdzakelijk 4-terpineol (45%), monoterpenen (45%), oxiden (5%) en sesquiterpenen (10%) met antivirale, ontstekingsremmende, antiseptische en schimmelwerende eigenschappen. Het is een essentiële olie met een breed spectrum antibiotische activiteit tegen virussen, bacteriën, schimmels en parasieten. Zijn schimmeldodende werking maakt het zeer geschikt voor de behandeling van vaginale mycosen. De olie is ook pijnstillend, verzacht de jeuk en remt de groei van bacteriën.

De belangrijkste bestanddelen van deze essentiële olie zijn linalylacetaat (terpeenester) en linalool (monoterpenol). Scharlei is direct antimycotisch, indirect anti-hyperhydrotisch en tonisch voor de baarmoeder. Het vermindert vaginale droogheid en geneest. Scharlei is oestrogeenachtig, reguleert de menstruatie en verzacht menstruatieongemakken.

De essentiële olie van de bloemen bevat voornamelijk sesquiterpene oxiden alfa-bisabolol a en b. Het is kalmerend, zuiverend en verzachtend. Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en is sterk ontstekingsremmend. Het is schimmeldodend bij schimmelinfecties van de huid en heeft een antibacteriële werking op Gram+ micro-organismen.

De essentiële olie bevat voornamelijk linalylacetaat en linalool. Lavendel is zeer mild met een breedspectrum activiteit die zeer geschikt is voor de behandeling van huidaandoeningen. Lavendel is ontstekingsremmend, plaatselijk pijnstillend, helend, antiseptisch en antibacterieel. Deze essentiële olie is zeer geschikt voor de behandeling van vaginale mycose.

Gebruik

1 tot 3 keer per dag een dosis aanbrengen met een vinger of met de bijhorende vaginale applicator.

Samenstelling

Samenstelling: water, Sweet almond oil, Calendula officinalis extract, Juglans regia extract, propolis, carbomer, Lavandula angustifolia essential oil, sodium hydroxide, caprylyl glycol, Matricaria chamomilla essential oil, Melaleuca alternifolia essential oil, Salvia sclarea essential oil, Linool, Limoneen, Geraniol

Details
CNK1677814
FabrikantenSoria Bel
MerkenSoria
Breedte40 mm
Lengte163 mm
Diepte35 mm
Verpakkingshoeveelheid50