Roge Cavailles Gel Bad Douche Overv. Gr.amandel 1l

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Om uw gevoelige huid te verzorgen is de bad- en douchegel verrijkt met Actieve Surgras. Met dit exclusieve complex reinigt het mild en biedt het meer bescherming voor nog meer vocht. Bij dagelijks gebruik beschermt het uw huid actief tegen uitdroging door de natuurlijke beschermingsmechanismen te versterken en voedt het uw huid met zijn herstellende actieve bestanddelen.

Gebruik

Onder de douche of in bad op de natte huid aanbrengen en laten schuimen. De Active Superfatted Bath and Shower Gel is gemakkelijk af te spoelen met warm water.

Gegevens
CNK3716099
FabrikantenBolton Belgium
MerkenRoge Cavailles
Breedte69 mm
Lengte97 mm
Diepte249 mm