Lrp Lipikar Uree 400ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Lipikar Urea 5+ is een ultrasmeltende, gladmakende en verzachtende bodylotion om zowel schilfers als een irriterend gevoel bij gevoelige huid van kinderen, volwassenen en oudere mensen te verminderen.

Klinisch getest op ouderdomsxerose, huid met neiging tot keratosis pilaris en huid met neiging tot psoriasis.

Getest onder dermatologisch toezicht. Optimale tolerantie.

Gebruik

Een of twee keer per dag aanbrengen met zachte masserende bewegingen, bij voorkeur na reiniging van de huid.

Indicatie

Gevoelige, zeer droge, ruwe en schilferachtige huid van kinderen, volwassenen en oudere mensen. Ruwheid van het lichaam (armen, ellebogen, benen).
Helpt om schilfers te verwijderen, om ruwe zones zachter te maken en het korrelige uiterlijk van de huid te verminderen. Voedt de huid langdurig. Verzacht een irriterend gevoel veroorzaakt door droge huid.

Een zeer efficiënte formule dankzij de combinatie van 5% ureum en een exfoliërende factor, met optimale tolerantie voor gevoelige huid.
Verrijkt met allantoïne om irritaties door droge huid te verzachten.

Details
CNK3916509
FabrikantenL'oréal Belgilux
MerkenLa Roche Posay
Breedte63 mm
Lengte202 mm
Diepte60 mm