Uriage Eau Micc.thermale Peaux Mixtes Grasse 500ml

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Uriage Micellair reinigingswater is ideaal om make-up te verwijderen en is dankzij de unieke eigenschappen van Thermaal Water van Uriage geschikt voor alle huidtypes. De milde niet-ionische tensioactieve stoffen, die in micellen werden verwerkt, trekken make-up en onzuiverheden als een magneet aan.

Gebruik

Een wattenschijfje met Thermaal Micellair Water doordrenken en er voorzichtig mee over het gezicht, de ogen en de hals strijken om de huid te reinigen. Afspoelen is overbodig. Hardnekkige oogmake-up met de Waterproof Make-upremover verwijderen. Tot slot Thermaal Water van Uriage over het gezicht verstuiven en laten intrekken. Niet droogdeppen. Vervolgens de dagelijkse verzorging aanbrengen.

Samenstelling

AQUA (WATER, EAU) - POLYSORBATE 20 - POLOXAMER 184 - CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE - CETRIMONIUM BROMIDE - POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE - GLYCERIN - PARFUM (FRAGRANCE) - LENS ESCULENTA (LENTIL) FRUIT EXTRACT - CITRIC ACID - PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT - PHENOXYETHANOL - ETHYLHEXYLGLYCERIN

Indicatie

Micellair water voor de gemengde tot vette huid.

Details
CNK4481586
FabrikantenUriage
MerkenUriage