Over ons

Wie zijn wij?

Onze apotheek staat voor persoonlijke begeleiding en advies op maat. Als patiënt kan je altijd bij ons enthousiaste terecht met al je vragen rond gezondheid en medicatie. Wanneer je voor ons kiest als jouw huisapotheker, kunnen we je ook helpen met een medicatieschema en medicatienazicht. Dit doen we in samenspraak met jouw arts en andere zorgverleners.

Je vindt bij ons meer dan geneesmiddelen. Apotheek HC Pharma in Hamme beschikt ook over een ruim aanbod aan cosmetica, verzorgingsproducten, voedingssupplementen, homeopathie en meer. Het is daarnaast ook mogelijk om zorgmateriaal zoals rolstoelen en krukken bij ons te huren.

Onze dienstverlening strekt zich zelfs tot buiten onze apotheek. Dankzij onze webshop kan je in realtime de beschikbaarheid van producten controleren en veilig online bestellen. Je kan zelfs producten op voorschrift reserveren en afhalen in de apotheek (op vertoon van je voorschrift). Het is mogelijk om je voorschrift online te uploaden, maar niet verplicht. We delen daarnaast heel wat artikels over allerhande gezondheidsonderwerpen, zodat je zelfs buiten onze openingsuren bij ons terecht kan voor een antwoord op je vragen.

Aarzel niet om ons te contacteren indien je met een vraag zit of advies wenst!

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht

Betaalmogelijkheden

In onze webshop heb je de optie om je bestelling online te betalen via Bancontact, de KBC en Belfius betaalknop of ING homepay, of kun je ervoor kiezen om af te rekenen bij het afhalen van je reservatie in de apotheek zelf. Sinds kort kan je in de apotheek naast Bancontact ook met Payconic by Bancontact contactloos betalen, zodat je ook hiermee je steentje kunt bijdragen in de strijd tegen het Coronavirus.