Lrp Anthelios Onzichtbare Spray Ip50+ Parfum 200ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

ANTHELIOS onzichtbare spray SPF50+ biedt een hoge breedspectrum bescherming tegen UVA-, UVB-stralen, infrarood en vervuiling. Ultra-resistent tegen water, zweet en zand. Prikt niet in de ogen. Lichte, niet-plakkerige textuur.

TEXTUUR

Ultra vloeibaar en voelt niet plakkerig of vettig aan. De crème laat geen witte vlekken of waas achter.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

Breedspectrum bescherming beschermt de huid tegen UVA- en UVB-stralen en helpt schade die veroorzaakt is door infrarood-A en vervuiling te voorkomen.

DE WETENSCHAP ERACHTER

De formule vormt een sterk beschermingsnetwerk dat homogene, niet-migrerende, niet-vette en zeer resistente bescherming biedt. Getest onder dermatologische controle. Allergie getest.Getest onder dermatologische controle. Allergie getest.

La Roche-Posay ANTHELIOS wordt aanbevolen door 60.000 dermatologen wereldwijd.Houdbaarheid na openen:12 maanden

Gebruik

HOE AAN TE BRENGEN:
Breng het zonnebrandproduct vlak voor blootstelling aan de zon aan. Regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen om bescherming te behouden, vooral na transpireren of afdrogen.

Samenstelling

NETLOCK TECHNOLOGIE:

Een baanbrekend ingrediënt in de zonverzorging: een zeer hoge bescherming in een onzichtbare textuur. Dit maakt de formule niet vettig of plakkerig, maar deze gel-microdruppels groeperen zich samen om een sterke bescherming te vormen die homogene, niet-migrerende en zeer resistente bescherming biedt.
XL-PROTECT:

XL Protect breedspectrum beschermingsfilter: Is een krachtige mix van UV-filters en antioxidanten die de UVA- en UVB- bescherming met een breed spectrum overstijgen om te beschermen tegen schade door andere huidagressoren zoals infrarood en vervuiling.
GLYCERINE:

Glycerine voor een gehydrateerde, comfortabele huid.

Details
CNK4228185
FabrikantenL'oréal Belgilux
MerkenLa Roche Posay