Lrp Anthelios 100ka+ Med Cr Tube 50ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

MEDISCH HULPMIDDELBeschermt tegen de ontwikkeling van niet-melanome kankerlaesies, pre-kankerlaesies en zon-geïnduceerde DNA-laesies bij patiënten met zeer fotogevoelige huid die risico lopen op actinische keratose (fototype I of II) of patiënten die immuunonderdrukkende behandeling ondergaan. Bevordert de bescherming van de huidbarrière.
Bevordert herstel van DNA-schade door UV-straling te blokkeren.

Gebruik

Breng het product elke ochtend aan op hoofdhuid, gezicht, hals, decolleté en handen en herhaal zo nodig voor volledige bescherming tegen zonlicht. Voor optimale bescherming adviseren wij de volgende dosering: 2 mg/cm2.
Per lichaamsdeel betekent dit ongeveer:
hoofdhuid: 5 pompjes, gelaat: 5 pompjes, hals: 3 pompjes, decolleté: 7 pompjes, handen: 8 pompjes.
Alleen voor topisch gebruik.
Aanbrengen vóór blootstelling aan de zon of direct na behandeling.
Indien aangebracht op alle bovenstaande zones: gebruik het product maximaal vijf keer per dag

Samenstelling

AQUA / WATER / EAU • PROPYLENE GLYCOL • ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER • XANTHAN GUM

Indicatie

Voorkomt en beschermt zeer lichtgevoelige huid tegen de ontwikkeling van Actinische Keratose (AK) en non-melanoma huidkanker (NMSC).

Contra indicatie

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Stop onmiddellijk de behandeling in het geval van pijn, roodheid of onverdraagbaarheid. Raadpleeg een arts als symptomen aanhouden.

Lees vóór gebruik de informatiefolder.

Gegevens
CNK4374377
FabrikantenL'oréal Belgilux
MerkenLa Roche Posay