La Roche Posay Toleriane Pdr Soleil 12g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een trio van warme tinten met subtiel parelmoereffect dat zich aanpast aan zowel een lichte als een getinte huid, voor elk seizoen. Perfect geschikt voor de gevoelige huid dankzij de unieke textuur: ultra-zacht, licht en comfortabel.

Gebruik

Aanbrengen na de teint corrector of foundation. Blend met een zachte kwast de 3 kleuren poeder door een ronde beweging te maken. Twee rondjes zijn voldoende om de nodige hoeveelheid te krijgen. Het poeder aanbrengen en uitvlakken op de gezichtszones die van nature bruinen: eerst het voorhoofd en de jukbeenderen, eindig met de neus en de kin.

Samenstelling

TALCSYNTHETIC FLUORPHLOGOPITEMAGNESIUM STEARATETRIISOSTEARINPHENYL TRIMETHICONESILICACAPRYLYL GLYCOLALUMINACI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDESCI 77491CI 77492CI 77499 / IRON OXIDESCI 77891 / TITANIUM DIOXIDECI 15850 / RED 7CI 19140 / YELLOW 5 LAKEMICA

Indicatie

Gevoelige huid

Details
CNK2969160
FabrikantenL'oréal Belgilux
MerkenLa Roche Posay
Breedte76 mm
Lengte72 mm
Diepte17 mm