Isdinceutics Pigment Expert Amp 30x2ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Corrigerende depigmenterende dagserum

Corrigeert pigmentvlekken, vermindert de grootte en het aantal van de vlekken. De huid is helderder.

Pigment Expert bevat een combinatie van ingrediënten met depigmenterende eigenschappen (PBlock) die pigmentvlekken helpen voorkomen en behandelen.

Het product werkt tegen de tekenen van veroudering vanwege zijn glycolzuur gehalte (GAC) dat de productie van collageen stimuleert, waarbij de huidelasticiteit wordt herstelt.

Resultaat: een uniforme teint met een verjongd uiterlijk.

Gebruik

Breng Pigment Expert 's morgens aan als een tweede stap in de gezichtsroutine, net na het reinigen. Breng op schone en droge huid van het gezicht, de handen, de slag en / of het decolleté aan, vermijd het ooggebied, en ga dan met de gebruikelijke routine verder.

Om een ​​maximale productefficiëntie te garanderen, raden we aan dat u de ampul binnen 48 uur na opening te gebruiken.

Samenstelling

Aqua (Water), Niacinamide, glycolzuur, natriumhydroxide, dikalium Glycyrrhizate, hydroxyfenoxy propionzuur, fenoxyethanol, 4- butylresorcinol, dinatrium EDTA, Ethylhexylglycerin, Biosaccharide Gum-1, Alcohol Denat, Cl 15985 (Yellow 6), Cl. 19140 (geel 5).

Gegevens
CNK3907979
FabrikantenAuriga International - ISDIN
MerkenIsdin
Breedte44 mm
Lengte159 mm
Diepte113 mm