Anoxident Balance Oral Spray 50ml

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving
  • Vermindert overmatig speekselglucose gedurende de dag.
  • Discreet en handig.
  • Hydrateert en verfrist.
  • Bevordert de gezondheid, het comfort en de frisheid van de mond.

Aanbevolen voor gebruik overdag en tussen het poetsen door.

Verrijkt met bioactieve melk en plantenextracten in combinatie met het klinisch bewezen DUOX-systeem. Dit unieke medische hulpmiddel (CEO) gaat de orale impact van overtollig speekselglucose tegen en verhoogt het antioxidantgehalte in uw mond.

Indien regelmatig gebruikt gedurende de dag, helpt deze mineraalrijke formule ook om het vochtgehalte in de mond in balans te brengen, en de gezondheid, comfort en de frisheid van de mond te bevorderen.

De unieke, gepatenteerde formule versterkt de natuurlijke mechanismen van uw mond om de werking van vrije radicalen te voorkomen en de pH te beheersen.

Gebruik

Spuit overdag zo vaak als nodig op uw tandvlees en tong.

Indicatie

Voor het beheersen van diabetesgerelateerde overtollige speekselglucose tussen poetsbeurten door en om het gevoel van een droge mond tegen te gaan. AnOxident balance Oral spray is een klasse 1 medisch hulpmiddel (CE)

Bevat sporen van melkeiwitten. Raadpleeg voor gebruik uw arts als u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Was het mondstuk na gebruik als deze in contact is gekomen met uw mond.

Details
CNK3768942
Breedte45 mm
Lengte133 mm
Diepte45 mm