Uriage Bariesun Ip50+ Ultra Licht Emulsie 30ml

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deze lichte ongeparfumeerde fluid werd speciaal samengesteld voor de gevoelige huid en beschermt in hoge mate tegen UVA, UVB en vrije radicalen. De ultravloeibare waterbestendige textuur trekt snel in, voelt droog aan en laat geen witte strepen achter op de huid. Door het handige zakformaat kan deze fluid om het even wanneer worden aangebracht!

Gebruik

Tips

Goed schudden voor gebruik. Voldoende product aanbrengen voor u zich aan de zon blootstelt (genoeg om de blootgestelde zone mee in te smeren, bv. een hoeveelheid ter grootte van een koffielepel voor het gezicht en de hals). Regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral bij felle transpiratie, na het zwemmen of nadat u zich afgedroogd heeft. Zelfs een beschermde huid hoort zo min mogelijk aan de zon te worden blootgesteld. Stel baby's en kleine kinderen nooit aan direct zonlicht bloot.

Samenstelling

Actieve principes

  • Thermaal Water van Uriage
  • UVA/UVB-filtercomplex
  • Vitamine C en E

Aquaspongines

Waterbestendig Dry touch Hypoallergeen Niet comedogeen Ongeparfumeerd

Indicatie
  • Beschermt tegen huidveroudering door de zon

Thermaal Water van Uriage helpt de negatieve gevolgen van de zon tegen te gaan. De huidbarrière wordt versterkt en het DNA is beschermd tegen aantasting door UV*.

  • Beschermt tegen UV

Een complex van UV-filters van de allernieuwste generatie beschermt in hoge mate tegen UVA, UVB en vrije radicalen. Deze verzorging biedt bescherming tegen een breed UVB/UVA-spectrum en wordt uitstekend verdragen.

**Publicatie 2014: Joly F, Lefeuvre L. Journ Cosm Dermatol Scien Appl 2014; 4:99-106*

Details
CNK3466950
FabrikantenUriage
MerkenUriage
Breedte48 mm
Lengte97 mm
Diepte30 mm